Fodefi Creatief Bureau

Reclamemaker voor jouw totale branding!

Mijn missie? Jouw bedrijf of merk zichtbaar en tastbaar te maken, denk aan:

” Met mijn aanpak geven we inhoud, betekenis en identiteit aan jouw bedrijf of merk. “

Alle reclamemiddelen van je bedrijf of merk perfect in één lijn. Jouw verhaal bepaalt het design van de huisstijl. De huisstijl heeft grote invloed op hoe je klanten naar je product of dienst kijken.

Mijn uitvalsbasis ligt in Rotterdam, maar ook daarbuiten ben ik veel te vinden. Ik verzeker altijd de beste oplossing, uitvoering en plaatsing. Ik ben pas content als jij dat ook bent.

Logo en huisstijl.

Een goed logo en huisstijl is door zijn eenvoud gemakkelijk te herkennen. Ik maak reclame-uitingen zoals: logo’s, visitekaarten, briefpapier, notitieblokkken, flyers, brochures, magazines, presentatie mappen, vlaggen, verpakkingen, stickers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Belettering.

Gevelreclame, autobelettering, etched-glass, interieur stickers, reclameborden en roll-upbanners zijn slechts enkele vormen van belettering die bijdragen aan je zichtbaarheid.

Laat zien wie je bent door gebruik te maken van belettering.

Website.

Geen website hebben komt niet professioneel over als bedrijf. Het ondermijnt de geloofwaardigheid.

Ben je net je eigen onderneming gestart en wil je graag een informatieve website, zodat de klant jouw online kan vinden?

Kleding bedrukken.

Het bedrukken van bedrijfskleding geeft een erg professionele uitstraling voor het bedrijf.

Er zijn verschillende reden waarom je je kleding bedrukken kunt. Voor bedrijven staan vooral de naamsbekendheid en de professionaliteit voorop.

Social media content.

Social media is voor veel mensen de dagelijkse bezigheid nummer 1. Het is ook niet meer weg te denken uit ons leven.

Voor je bedrijf kun je met social media, door regelmatig te posten, een relatie opbouwen en interesse wekken bij potentiële klanten.

Bedrijfsfotografie.

Met een goed portret maak je verschil, val je op en kan je vertrouwen wekken. De inzetbaarheid van bedrijfsfoto’s is erg groot. Ze kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals flyers, brochures, visitekaartjes, presentatie mappen en social media.

Fysicenter.

logo/huisstijl/belettering/website

 

Voor Fysicenter heb ik een totaalpakket mogen leveren. Alles wat een starter nodig heeft:

Werkkleding.

Bedrukte werkkleding zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Daarbij draagt bedrukte werkkleding bij aan het vergroten van de naamsbekendheid en herkenbaarbeid van je bedrijf of organisatie. Ben je van plan om werkkleding te laten bedrukken? 

Hiernaast een optie van een hoodie.
Voor maar €25,00 incl. hoodie, borstlogo en ruglogo
(borstlogo 10 cm breed, ruglogo/slogan 25 cm breed) 

wil je dat jouw bedrijf of merk
klaar is voor morgen?