Fodéfi Creatief Bureau

4.5/5

Belettering.

Ben jij herkenbaar
voor je klant? Dit kan met:

Fodefi-Reclamemaker-Belettering-Voertuigreclame-2

Voertuigreclame.

Voor jouw als bedrijf of organisatie is voertuigreclame een perfecte en voordelige manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Belangrijk is wel dat je niet alleen gezien wordt maar dat de reclame op jouw voertuig ook van perfecte kwaliteit is en op de juiste manier is bevestigd!

Fodefi-Reclamemaker-Belettering-Buitenreclame-1

Buitenreclame.

Met reclame buiten de deur ontstaat de mogelijkheid om een blijvende indruk te maken op je doelgroep.

Er is veel onderzoek gedaan naar het bereik van buitenreclame. Hieruit is gebleken dat dit bereik zeer groot is. Ben jij al herkenbaar?

Fodefi-Reclamemaker-Belettering-binnenreclame-2

Binnenreclame.

Binnenreclame is een essentieel onderdeel voor de identiteit van uw bedrijfspand. De uitstraling en sfeer van het bedrijfsinterieur moet aansluiten bij wat je doet en belooft. Als geen ander verstaan wij de kunst en kracht van binnenreclame.

Voertuigreclame.

Potentiele klanten krijgen op een ongedwongen manier de kans kennis met jou te maken. En met zo’n rondrijdend ‘uithangbord’ blijf je contactmomenten houden met je doelgroep. De auto of bus is dus een perfect reclamemiddel.

De kwaliteit van autoreclame neemt steeds verder toe. Autobelettering of -bestickering vraagt een eenmalige investering die vervolgens jarenlang meegaat. Relatief gezien is autoreclame goedkoop vergeleken met andere reclamemethodes, zoals drukwerk, relatiegeschenken en andere promotiematerialen.   

BASIS PAKKET
v.a. €250,-

Let op! Deze prijs is een indicatie en exclusief BTW.

MIDDELSTE PAKKET
v.a. €350,-

Let op! Deze prijs is een indicatie en exclusief BTW.

PAKKET EXTRA OPVALLEN
v.a. €550,-

Let op! Deze prijs is een indicatie en exclusief BTW.

Buitenreclame.

Wil je opvallen als bedrijf en nieuwe klanten bereiken? Dan is buitenreclame essentieel. Ook straalt jouw bedrijf professionaliteit uit als de buitenreclame netjes verzorgd is. De eerste indruk is altijd de belangrijkste. Ik assisteer je graag bij jouw keuze voor buitenreclame en ik kom dan ook graag ter plekke naar de situatie kijken. Zo kunnen wij, rekening houdend met uw voorkeuren, een passend advies uitbrengen en alle maten netjes opmeten.

Opties voor buitenreclame:

Binnenreclame.

De uitstraling en sfeer van het bedrijfsinterieur moet aansluiten bij jouw huisstijl. Als eigenaar ben je natuurlijk trots op je bedrijfspand. Het werkt ook perfect als visitekaartje voor je bedrijf. Daarom wil je graag dat mensen het pand snel herkennen en het zich ook blijven herinneren. Goede reclame helpt je hierbij.

Opties voor binnenreclame:

Meer plakwerk.

wil je dat jouw bedrijf of merk
klaar is voor morgen?