Fodéfi Creatief Bureau

4.5/5

Maar..

Wie is nou precies jouw reclamemaker?

“Ik vind het mooi hoe je van niets, iets kunt maken.”

Wie ben ik?
Ik ben Mandy Policzkiewicz, fotograaf, grafisch vormgever, webdesigner, textiel bedrukker en signmaker. Woonachtig in het mooie Rotterdam, maar werkend door heel Nederland.

Ik hou van symmetrie, kleuren en vormen. Mijn stijl kun je dan ook omschrijven als strak en overzichtelijk, maar elk ontwerp is uiteraard uniek

Wie ben ik?
Oke, ik ga het gewoon uittypen maar dan weet ik zeker dat ik nog niet alles heb genoemd.. Ik bied één aanspreekpunt voor: logo & huisstijl ontwerp, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers, brochures, social media, nieuwsbrieven, drukwerk, signing, promo artikelen, bedrijfskleding, websites, menukaarten, social media content en ga zo nog maar even door. Niet alleen op zakelijk vlak ben ik inzetbaar, ook voor bijvoorbeeld trouwkaarten en geboortekaartjes word ik graag ingeschakeld. Ook kan ik reclamestickers voor jou leveren en monteren, denk aan: gevelreclame, autoreclame, etched-glass etc.

Daarnaast kun je me ook nog boeken als fotograaf. Ik kan mijn studio meenemen op locatie, ook kun je naar mijn studio komen. Ik hou mij alleen bezig met bedrijfsfotografie, denk aan: bedrijfsreportage, zakelijke portretten en social media content.

Een lange tijd heb ik er over nagedacht of ik als ZZP’er zou gaan werken. Het was een grote stap, omdat het totaal geen zekerheid biedt, maar juist daarom wordt mijn werk ook zo leuk. Je weet nooit wat je te wachten staat en wat voor opdracht op je pad zullen komen. Hierdoor blijft mijn werk veelzijdig en uitdagend! 
 

wil je dat jouw bedrijf of merk
klaar is voor morgen?