Fodefi Creatief Bureau

Logo
en huisstijl
ontwerp

Wij helpen met je

LOGO ONTWERP

Op zoek naar een uniek logo dat jouw merk onderscheidt? Bij Fodefi Creatief Bureau staan we klaar om jouw visie te vertalen naar een onvergetelijk beeldmerk.

Waarom een sterk logo?

Professionaliteit

Een professioneel logo straalt betrouwbaarheid uit. Het laat zien dat je serieus bent over je merk en zorgt voor een positieve eerste indruk bij potentiële klanten.

Identiteit

Het vertelt in één oogopslag wie je bent en waar je voor staat. We creëren een visueel symbool dat jouw bedrijf onderscheidt van de rest.

Waarom is een goed logo en
bijpassende huisstijl zo belangrijk?

Voor een herkenbare uitstraling op al je reclamemateriaal, zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en websites, hanteer je één lijn in al je reclamemateriaal, denk aan overal hetzelfde:

Logo

Misschien wel het belangrijkste element van je huisstijl. Een krachtig logo dat herkenbaar is, tijdloos, veelzijdig, toepasselijk en niet te ingewikkeld.

Kleurgebruik

Kleuren zijn belangrijk voor jouw uitstraling. De juiste combinatie zorgt voor een krachtige en herkenbare identiteit die de doelgroep aanspreekt.

Typografie

Van zakelijk en strak, tot speels of kunstzinnig. Elk merk vraagt om een ander lettertype (font) dat afgestemd wordt op de rest van de huisstijl.

Slogan

Sommige merken hanteren een slogan. Een korte zin met niet teveel woorden, die gemakkelijk herhaald of herinnerd kan worden.

Visuals

Illustraties en iconen, maar ook fotogebruik. Herkenbare visuals die qua stijl, toon en uitstraling bij elkaar en de rest van de huisstijl aansluiten.

Deze elementen samen vormen de huisstijl van jouw onderneming die naadloos aan moet sluiten bij de ‘identiteit’ van jouw onderneming. Vandaar ook de toepasselijke engelse term: brand identity.

Ontwerp reclamemateriaal,
drukwerk, packaging, signing.

Bestel nu ook eenvoudig je drukwerk bij ons!

Checklist reclamemateriaal