Fodefi Creatief Bureau

Logo en huisstijl.

Ik help je opvallen
tussen de massa, met jouw:

3 redenen waarom een goede huisstijl erg belangrijk is!

Waarom zou je investeren in een goed, uniek logo en huisstijl? Ondernemers zijn vaak bezig met het maken van een geweldig product of dienst, maar vergeten soms hoe belangrijk de uitstraling van jouw huisstijl is. Ik heb hieronder 3 redenen op een rijtje gezet waarom je in een goede huisstijl moet investeren.

1. Een goede huisstijl betekent herkenbaarheid

 

Jouw doelgroep vindt herkenbaarheid fijn. Wanneer alles goed op elkaar aansluit zal met jouw bedrijf sneller herkennen.

2. Net dat beetje extra!

Stel je voor dat je bij twee verschillende websites hetzelfde product kan kopen voor dezelfde prijs. Wanneer de uitstraling van de ene website beter is dan die van de andere website, biedt de huisstijl net die ene stap extra!

3. Een goed logo schept vertrouwen

Een logo vertelt meteen in één oogopslag “Dit is een professioneel bedrijf en dit niet”. Een uniek en goed uitziend logo schept daarom vertrouwen bij jouw klant. Daarom is het zeker een investering waard!

Portfolio.

Fodefi-Reclamemaker-Kennismaken-1

Kennismaken.

Wij spreken samen af om jouw wensen te bespreken. En zodat ik meer te weten kom om over jou en je bedrijf. Wij zullen samen een aantal vragen doornemen. Dit doen we zodat ik jouw stijl, voorkeur en doel kan bepalen. Na ons gesprek stuur ik een offerte, bij akkoord zal ik beginnen met ontwerpen.

Fodefi-Reclamemaker-Ontwerpen-1

Ontwerpen.

Ik ga aan de slag! Alles wat wij hebben besproken ga ik meenemen in de logo/huisstijl ontwerp. Hierbij krijgt de opdracht zijn eigen, unieke identiteit. Na de presentatie daarvan bij jou worden opmerkingen, wijzigingen en correcties verwerkt en volgt de eindpresentatie. Tot je volledig tevreden bent met het eindresultaat!

Fodefi-Reclamemaker-Oplevering-1

Oplevering.

Zodra je helemaal tevreden bent met je nieuwe logo/huisstijl stuur ik je een e-mail of link waar je eenvoudig alle bestanden kan downloaden.

Uiteraard kan ik je ook nog helpen met het drukwerk, lees hier hieronder meer over..

Drukwerk.

Naast het opmaken van de documenten is het ook mogelijk om drukwerk bij mij te bestellen. Ik heb korte lijnen met drukkers en ervaren reclamemakers en kan daardoor snel en efficiënt handelen. Ik ga mee met de ontwikkelingen op het gebied van drukwerk en sign. Of het nou de papiersoort of het ontwerp is, hoge kwaliteit staat bij mij centraal.

Waarom drukwerk bij Fodefi,
Reclamemaker bestellen? 

wil je dat jouw bedrijf of merk
klaar is voor morgen?