Fodefi Creatief Bureau

Website
laten ontwerpen

Wij bouwen professionele websites die jou onderscheiden van de rest. 

Online visitekaartje

Een goede website is onmisbaar omdat het vertrouwen opwekt bij bezoekers en je online zichtbaarheid vergroot.

Vindbaarheid in Google

Eenmalig SEO-Advies. Wij zorgen ervoor dat jouw website vindbaar is in de zoekmachine’s van Google. 

Impact maken

Wij zorgen ervoor dat jouw unieke huisstijl wordt doorgevoerd, waardoor je een herkenbare merkidentiteit creëert die direct opvalt bij je bezoekers.

PAKKETTEN

One-pager.

Een responsive één-pagina website bestaande uit één pagina, met daarop uw contact informatie en uw diensten of producten. Het wordt gemaakt op basis van een bestaande template die vervolgens met uw logo en huisstijl aangepast wordt. Je levert zelf de inhoud aan.

Website basis.

Het is een speciaal voor jou opgemaakte responsive website. Jouw website wordt voorzien van de gewenste structuur en de pagina’s worden opgezet en gevuld met uw eigen inhoud. Bestaande uit +/- 5 pagina’s. Je levert de inhoud aan en wij vullen de pagina’s in een aantrekkelijke layout. De basis plugins worden hier ook mee geïnstalleerd.

Website pro.

Website met extra aandacht. Het is een speciaal voor jou opgemaakte responsive website. Jouw website wordt voorzien van de gewenste structuur en de pagina’s worden opgezet en gevuld met uw eigen inhoud. Bestaande uit +/- 10 pagina’s. Je levert de inhoud aan en wij vullen de pagina’s in een aantrekkelijke layout. De basis plugins worden hier ook meegeïnstalleerd.