Fodéfi Creatief Bureau

4.5/5

Website.

Een website is het visitekaartje van nu, maar waarom?

Geen website hebben komt niet professioneel over als bedrijf. Het ondermijnt de geloofwaardigheid.

Ben je net je eigen onderneming gestart en wil je graag een informatieve website, zodat de klant jouw online kan vinden?

Jouw website zal compleet in jouw huisstijl worden gemaakt. Mocht je nog geen huisstijl hebben voor jouw bedrijf, dan kan ik je daar ook bij helpen. Zie pagina Design. Neem gerust een kijkje op de website en neem contact met mij op.

One-pager.

Een responsive één-pagina website bestaande uit één pagina, met daarop uw contact informatie en uw diensten of producten. Het wordt gemaakt op basis van een bestaande template die vervolgens met uw logo en huisstijl aangepast wordt. Je levert zelf de inhoud aan.

Website basis.

Het is een speciaal voor jou opgemaakte responsive website. Jouw website wordt voorzien van de gewenste structuur en de pagina’s worden opgezet en gevuld met uw eigen inhoud. Bestaande uit +/- 5 pagina’s. Je levert de inhoud aan en wij vullen de pagina’s in een aantrekkelijke layout. De basis plugins worden hier ook mee geïnstalleerd.

Website pro.

Website met extra aandacht. Het is een speciaal voor jou opgemaakte responsive website. Jouw website wordt voorzien van de gewenste structuur en de pagina’s worden opgezet en gevuld met uw eigen inhoud. Bestaande uit +/- 10 pagina’s. Je levert de inhoud aan en wij vullen de pagina’s in een aantrekkelijke layout. De basis plugins worden hier ook meegeïnstalleerd.

Eenmalig SEO Advies

Basis zoekmachine optimalisatie met de plugin Yoast zit inbegrepen in alle website pakketten van Fodefi. Hiermee kunnen wij jouw website voorzien van logische structuur, titel, meta omschrijving, meta keywords en waardevolle inhoud. Zodat deze vindbaar is in de zoekmachine’s van Google.

wil je dat jouw bedrijf of merk
klaar is voor morgen?